top of page
pexels-koolshooters-9944908.jpg

Boks workshop

Woensdag 22 februari

Bij het boksen maak je vaak dingen mee die je ook meemaakt als vader.

 

Tijdens Boksen moet je vaak klappen uitdelen maar ook incasseren. Net zoals een vader. Wij, jonge vaders zitten in een krom systeem waar wij vanaf het begin nul-twee achter staan. Ondanks dit moeten wij niet weglopen van onze rol als vader maar de confrontatie aangaan. Ook al doen de stoten soms pijn en word je neergehaald door de situaties… Ga door!

Ook al is het soms zwaar, houd je hoofd en je dekking altijd hoog. Je gaat mentaal rake klappen incasseren en toch zul je beheerst moeten blijven en vooral goed nadenken over je volgende stap. Eén misstap kan je rol als vader negatief beïnvloeden. Na elke tegenslag moet je proberen twee keer zo hard terug te komen. Respecteer de tegenstander ten alle tijden. Of dit nou een grote kerel in de ring is of welk ander probleem of situatie waar je mee worstelt. Soms zul je winnen en soms zul je verliezen. Haal er een les uit en ga door!

In de ring sta je in je eentje, maar je hoeft je niet alleen te voelen. De juiste mensen om je heen moedigen je aan in je strijd, en ondertussen staan wij als de jongens in de hoek met water en een handdoek klaar om je op te peppen en klaar te stomen voor de volgende ronde, en elke ronde die daarop volgt!

Locatie: Persoonsdam 137, 3071 EE Rotterdam

20:30 tot 22:30

Deelname en toegang is gratis!

Maximaal 20 personen

Vol=Vol

Neem een handdoek en sport kleding mee. Wij verzorgen handschoenen etc.

Schrijf je in voor de workshop

Bedankt voor het aanmelden

Het event zit helaas vol.

bottom of page